Објект Охрид

Локација: Центар

Реализиран проект

Нашата градба во центарот на Охрид вдоми многу среќни семејства.

01

ТОПЛОТНА ИЗОЛАЦИЈА

Демит фасада – енергетско ефикасно со сертификат

02

ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ

Прозори со сертификат за висок квалитет

03

АТРАКТИВНА ЛОКАЦИЈА

Инвестираме на локации со добра поврзаност и содржини за поквалитетен живот

04

ПАРКИНГ

Секој стан/апартман е обезбеден со свое соодветно паркинг место.