R

 Сигурна
инвестиција

Авангард Градба е компанија формирана 2013 година која го става квалитетот и довербата на клиентите пред се.  

Успеавме да се издвоиме како препознатлив бренд на пазарот за градба. Со нашата стручност, професионалност и достапност за клиентите.

Нашите Проекти

Секогаш во основа на нашата работа лежи квалитетот.

Објект Охрид

ул. Абас Емин, Центар

Објект Мичурин

Населба Стар Аеродром (Мичурин), Скопје

Објект Дебар Маало

Населба Дебар Маало, Скопје

Објект Охрид

Охрид, позади општина

Зошто
Авангард
Градба?

stabilnost I kvalitet
стабилност и
квалитет
inovativnost I dizajn
иновативност во дизајнот
windproof-layer
топлотна
изолација
energetska efikasnost
енергетска
ефикасност
customer-service-management
достапност за клиентите

Зошто Авангард Градба?

Проектите се конципирани да одговараат на желбите на купувачот. Секој проект се гради според највисоки стандарди со стручност, посветеност и користење на најсовремени технологии за да ги задоволиме и надминеме вашите очекувања.

Компанија за градба
на која може да и верувате