За нас

за нас

За Авангард Градба

Компанијата е основана 2013 год која секогаш професионално ќе одговори на секој предизвик поставен пред неа.

Високата стручност и посветеност ни донесоа постепен и континуиран напредок. Заедно со нашиот високо професионален тим секојдневно се стремиме кон подобрување на квалитетот на градбата користејќи современи технологии и излегување во пресрет на очекувањата на нашите клиенти.

za nas img 1

ФОРМИРАЊЕ

УСПЕШНИ ПРОЕКТИ

ЗАВРШЕНИ ДОМОВИ

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

za nas img 2

Сигурност и квалитет

Нудиме недвижности кои во целост ќе ги задоволат потребите на клиентите, со почитување на договорот за реализација во новиот дом и со примена на современите стандарди и најнови технологии за изградба на објекти за квалитетно, сигурно, комфорно и економично домување.

Нашата мисија е клиентите да добијат трајна вредност со новиот дом и деловен објект за повеќе идни генерации.

од концепт до креација

Нашите вредности

avangard ikonki 1

Иновативност во дизајнот

Уникатен дизајн според последните трендови на глобалната урбаната архитектура

avangard ikonki 2

Стабилност и квалитет

Изградба на цврсти и стабилни домови, според најновите трендови во високата градба

avangard ikonki 3

Модерна градба

Проектите се изведени со употреба на најнови технологии

Фирма за недвижности
на која може да и верувате