Objekt Ohrid Abas Emin Centar

Objekt Ohrid Abas Emin Centar

Објект Охрид Локација: Абас Емин Центар Реализиран проект Модерен дизајн на атрактивна локација. Ви ја претставуваме нашата градба во центарот на Охрид. 01 ТОПЛОТНА ИЗОЛАЦИЈА Демит фасада – енергетско ефикасно со сертификат 02 ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ Прозори со...