Objekt Ohrid pozadi opstina

Објект Охрид Локација: Позади општина Завршен проект Модерен дизајн на атрактивна локација. Ви ја претставуваме нашата градба во центарот на Охрид. 01 ТОПЛОТНА ИЗОЛАЦИЈА Демит фасада – енергетско ефикасно со сертификат 02 ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ Прозори со сертификат за...
Objekt Ohrid 7 Noemvri

Objekt Ohrid 7 Noemvri

Објект Охрид Локација: 7 Ноември, Центар Проект во изградба Модерен дизајн на атрактивна локација. Ви ја претставуваме нашата градба во центарот на Охрид. 01 ТОПЛОТНА ИЗОЛАЦИЈА Демит фасада – енергетско ефикасно со сертификат 02 ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ Прозори со...
Objekt Ohrid Centar

Objekt Ohrid Centar

Објект Охрид Локација: Центар Реализиран проект Нашата градба во центарот на Охрид вдоми многу среќни семејства. 01 ТОПЛОТНА ИЗОЛАЦИЈА Демит фасада – енергетско ефикасно со сертификат 02 ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ Прозори со сертификат за висок квалитет 03 АТРАКТИВНА...
Objekt Debar Maalo Skopje

Objekt Debar Maalo Skopje

Објект Скопје Локација: Дебар Маало Реализиран проект Модерен дизајн на атрактивна локација. Ви ја претставуваме нашата градба во Скопје. 01 ТОПЛОТНА ИЗОЛАЦИЈА Демит фасада – енергетско ефикасно со сертификат 02 ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ Прозори со сертификат за висок...
Objekt Kisela Voda Skopje

Objekt Kisela Voda Skopje

Објект Скопје Локација: Кисела Вода Проект во изградба Модерен дизајн на атрактивна локација. Ви ја претставуваме нашата градба во Скопје. 01 ТОПЛОТНА ИЗОЛАЦИЈА Демит фасада – енергетско ефикасно со сертификат 02 ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ Прозори со сертификат за висок...
Objekt star aerodrom michurin skopje

Objekt star aerodrom michurin skopje

Објект Скопје Локација: Мичурин (Стар Аеродром) Реализиран проект Модерен дизајн на атрактивна локација. Ви ја претставуваме нашата градба во Скопје. 01 ТОПЛОТНА ИЗОЛАЦИЈА Демит фасада – енергетско ефикасно со сертификат 02 ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ Прозори со сертификат...