Objekt Ohrid pozadi opstina

Објект Охрид Локација: Позади општина Завршен проект Модерен дизајн на атрактивна локација. Ви ја претставуваме нашата градба во центарот на Охрид. 01 ТОПЛОТНА ИЗОЛАЦИЈА Демит фасада – енергетско ефикасно со сертификат 02 ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ Прозори со сертификат за...
Objekt Ohrid 7 Noemvri

Objekt Ohrid 7 Noemvri

Објект Охрид Локација: 7 Ноември, Центар Проект во изградба Модерен дизајн на атрактивна локација. Ви ја претставуваме нашата градба во центарот на Охрид. 01 ТОПЛОТНА ИЗОЛАЦИЈА Демит фасада – енергетско ефикасно со сертификат 02 ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ Прозори со...